Video: älypuhelimelle suojakotelo, kyllä vai ei?

Uutta videota pukkaa. Tällä kertaa luvassa on hieman erilainen video, jonka aiheena ovat suojakuoret ja -kotelot. Aikaisempien videoiden kommenteissa minulta on kyselty mielipidettä älypuhelinten suojakoteloista. Nyt oli sopiva hetki kuvat video aiheesta, koska juuri nyt testissä ei ole uusi laitteita. Samalla saatiin kanavalleni hieman vaihtelua niin aiheen kuin kuvausympäristönkin muodossa.

Tämänkertainen video on kuvattu ulkona. Laatu ei kuvan ja äänen osalta ole aivan täydellinen, sillä kameran asetuksien säätäminen on hieman uutta ulko-olosuhteissa. Sain videoeditorilla hävitettyä pahimmat tuulen suhinat, mutta kirkkauden osalta homma meni hieman pieleen, koska kasvoit jäivät hyvin vaaleiksi. Ei anneta pienten virheiden kuitenkaan häiritä. Ensi kerralla sitten paremmin!

En lähde tässä sen enempää paljastamaan videon sisältöä. Kyseessä on mielipidevideo, jossa kerron oman näkemykseni suojakuorista. Toivottavasti aihe saa aikaan keskustelua, sillä olisi mukava kuulla, miten muut suhtautuvat älypuhelinten suojakuoriin. Käytätkö itse suojakuorta puhelimesi kanssa?

1 thought on “Video: älypuhelimelle suojakotelo, kyllä vai ei?

  1. Esa Kivelä

    Mulla lumia 820 ja kyllä se kuoret tarvii, kuorissakin kaksi katkeamaa, mutta näyttö säilynyt.
    Emännän lumia 625:ssä näyttö hajosi pikku kolahduksesta, nyt hälläkin kuoret.

Vastaa