Videoesittelyssä Samsungin viralliset suojakuoret Galaxy S6 edgelle

Joko taskusta löytyy Galaxy S6 tai kaarevalla näytöllä varustettu Galaxy S6 edge? Eikö? Siinä tapauksessa kannattaa katsastaa allekirjoittaneen kattava videoarvostelu Galaxy S6 edgestä, jossa käyn läpi laajasti laitteen rakennetta, ominaisuuksia ja kameraa. Lisäksi paljastan oman mielipiteeni Samsungin uutuudesta.

Jos luuri löytyy jo taskusta, saattaa suojakuoren hankinta olla ajankohtainen. Siinä tapauksessa tämän artikkelin lopusta löytyvä video on juuri sinulle. Siinä esittelen neljä Samsungin virallista suojakoteloa Galaxy S6 edgelle. Esittelyssä on kaksi perinteistä Flip Cover -lompakkokoteloa, läpinäkyvällä kannella varustettu Clear View Cover sekä ainoastaan takaosan peittävä Clear Cover.

Itse en ole lompakkomallisten suojakoteloiden ystävä ja eniten Samsungin suojista käytössä on ollut Clear Cover. Se suojaa sopivasti laitetta takaa ja antaa hieman lisäkitkaa puhelimelle, jonka päämateriaaleina ovat lasi ja alumiini.

Mitä mieltä olet älypuhelimille suunnatuista koteloista? Käytätkö niitä? Tässä kuluttajat jakautuvat vahvasti kahteen leiriin. Toiset eivät voi sietää koteloita, kun taas osa näkee sen hyvänä tapana suojata kallis laite ja tuoda sen olemukseen lisää persoonallisuutta. Kumpaan leiriin sinä kuulut?

1 thought on “Videoesittelyssä Samsungin viralliset suojakuoret Galaxy S6 edgelle

Vastaa