Kuka? Esittelyssä blogin ylläpitäjä

Teemu Hynninen, kamera, Sony A57

Teemu Hynninen omaa vankan kokemuksen mobiilialasta ja bloggaamisesta. Tietämystä löytyy myös verkkotekniikoista, hakukoneoptimoinnista, valokuvaamisesta sekä kuvankäsittelystä. Tämän blogin lisäksi kannattaa Teemua seurata myös Twitterissä!

Kokemusta bloggaamisesta Teemu on hankkinut vuoden 2008 maaliskuussa perustamallaan MobiiliBlogi.com-sivustolla, jota hän pyöritti päivittäin viisi ja puoli vuotta. Samalla kokemusta kertyi WordPress-julkaisualustasta, HTML:stä, CSS:stä ja kuvankäsittelystä. Nykyisin Teemu kirjoittaa mobiiliaiheisia uutisia ja laitetestejä TaskuMuroon.

Muutamia esimerkkejä tuottamasti sisällöstä MobiiliBlogiin ja TaskuMuroon:

Kirjoittamisen lisäksi on Teemu työskennellyt viimeisen parin vuoden ajan ahkerasti videoiden parissa. Erilaisilla videoesittelyllä sivustojen sisältöä kyetään laajentamaan. Ne toimivat myös monissa tilanteissa tekstiä paremmin havainnollisuutensa ansiosta, joten ohessa linkki Teemun YouTube-kanavaan.

Muutamia esimerkkikuvia:

Ota yhteyttä!

Voit ottaa Teemuun yhteyttä kaikissa mobiilimaailmaan liittyvissä asioissa sähköpostilla: teemu [at] teemuhynninen.fi. Jos esimerkiksi julkaisusi (verkkosivusto, lehti ym.) kaipaa artikkelin kirjoittajaa, ole rohkeasti yhteydessä!

2 thoughts on “Kuka? Esittelyssä blogin ylläpitäjä

 1. Chris

  Uusi blogisi näyttää mielenkiintoiselta!

  Kerro kuitenkin vielä vaikuttaako tämän blogin perustaminen Mobiiliblogiin jollain tavalla? Ovatko Mobiiliblogin päivät luetut? Jos jatkat molempia blogeja, niin miten tämä blogi eroaa Mobiiliblogista? 🙂

  1. Teemu Hynninen Artikkelin kirjoittaja

   Kiitos!

   Tänne tulen kirjoittamaan enemmän omaan mielipiteeseen painottuvia juttuja sekä aihealue tulee olemaan aavistuksen laajempi.

Vastaa