Nyt on halpa: Nokia Lumia 530 vain 49 euroa!

Jatketaan hintavinkkien jakamista. Hetki sitten postiluukusta kolahti perinteiset lauantain mainokset ja kuten tavallista, mukana oli Gigantin lehtinen. Sen paras tarjous koskee ehdottomasti vielä Nokian brändiä kantavaa Lumia 530 -älypuhelinta, jonka loppuerän Gigantti myy erittäin huokeaan 49 euron hintaa. Kyllä. 49 euroa!

Puhelimessa pyörivä Windows Phone 8.1 –käyttöjärjestelmä takaa tunnetusti hyvän käyttökokemuksen myös edullisen hintaluokan laitteissa, joista ei löydy tehokkainta järjestelmäpiiriä ja suuria määriä RAM-käyttömuistia. Niinpä tarjous on loistava, jos tarvetta löytyy kyvykkäälle älypuhelimelle, mutta siitä ei ole valmis maksamaan kovinkaan montaa kymppiä. Lumia 530 taipuu hyvin verkkoselaamiseen, sosiaalisten palveluiden hyödyntämiseen, kevyeen pelaamiseen ja niin edelleen.

Lumia 530 tarjous

Lumia 530 tarjoaa neljän tuuman kosketusnäytön, jonka tarkkuus on 854 x 480 pikseliä. Siinä on 1,2 gigahertsin Snapdragon 200 –neliydinpiiri, 512 megatavua RAM-käyttömuistia, neljä gigatavua sisäistä tallennustilaa, microSD-muistikorttipaikka, viiden megapikselin takakamera (f/2.4), Bluetooth 4.0, WiFi 802.11 b/g/n, 3G-yhteydet, A-GPS ja GLONASS. Tunnistimista laite tarjoaa ainoastaan kiihtyvyysanturin, joten se ei osaa säätää näytön valoisuutta ympäristön mukaan tai sammuttaa näyttöä automaattisesti kun puhelin viedään korvalle (läheisyyden tunnistin). 49 euron hinnalla ei kuitenkaan lukisi näitä puutteita kovinkaan suuriksi, sillä hintaluokassaan kyseessä on erittäin kova pakkaus!

Aivan vielä Giganttiin ei kuitenkaan kannata juosta, sillä Lumia 530 -tarjous tulee voimaan 26.1.2015. Se päättyy helmikuun 1. päivä.

Microsoft, Nokia Lumia 530 -tuotesivu

2 thoughts on “Nyt on halpa: Nokia Lumia 530 vain 49 euroa!

    1. Teemu Hynninen Artikkelin kirjoittaja

      Tämä on mennyt kokonaan ohi! Oliskohan Lumia 530 poistumassa markkinoilta uuden ja hieman paremman Lumia 532 -mallin tieltä? Siihen voisi viitata tuo, että kyseessä on loppuerän myynti…

Vastaa