Videoesittelyssä Galaxy Note Pro 12.2:n S Pen -ominaisuudet

Uusi videoesittely olisi jälleen tarjolla. Tällä kertaa ilman selostusta, sillä aikaa on rajallisesti ja videoiden selostaminen materiaalin kuvaamisen ohella kuuluu eniten aikaa vieviin tehtäviin. Videon tähtenä on korealaisen Samsungin Galaxy Note Pro 12.2, jossa on nimensä mukaisesti 12,2 tuuman kosketusnäyttö. Se on tarkkuudeltaan 2560 x 1600 pikseliä.

Videolla en käy läpi laitteen kaikkia ominaisuuksia, vaan keskityn Galaxy Note Pro 12.2:n erikoisuuteen, eli rakenteeseen integroituun S Pen -kynään. Videolla esittelen S Penin keskeisimmät toiminnot, joihin päästään käsiksi painamalla kynässä olevaa painiketta. Se avaa valikon, jonka toimintoja videolla esittelen. Lisäksi lopussa katsastetaan pikaisesti SketchBook for Galaxy -sovellus, joka on mitä mainioin työkalu piirtämiseen. Se sisältää tuen kerroksille (layers) ja kattaa huiman määrän eri siveltimiä. Mukana oleva paineentunnistus antaa oman lisänsä piirtämiseen ja tekee siitä entistäkin miellyttävämpää.

Samsung Galaxy Note Pro 12.2:n keskeisimmät ominaisuudet:
  • 12,2 tuuman näyttö 2560 x 1600 pikselin tarkkuudella (247 ppi)
  • Exynos 5 Octa- (WiFi) tai Snapdragon 800 -järjestelmäpiiri (4G)
  • Kolme gigatavua RAM-käyttömuistia
  • 32 tai 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa
  • MicroSD-muistikorttipaikka
  • Kahdeksan megapikselin takakamera
  • Kahden megapikselin etukamera
  • WiFi 802.11a/b/g/n/ac 2,4 G + 5 GHz, VHT80 MIMO
  • Bluetooth 4.0, GPS, GLONASS, MHL 2.1 ja USB 3.0
  • Infrapuna

Vastaa