Videotestissä OnePlus One -älypuhelin

Vihdoin! Pitkään editointivaiheessa ollut videoarvosteluni kiinalaisesta OnePlus One -lippulaivapuhelimesta on valmis. Se on ollut jo muutaman päivän katseltavissa YouTube-kanavaltani, mutta perinteisesti täytyy uudesta videosta ilmoittaa myös täällä henkilökohtaisen blogini puolella. Jos haluat laitteesta vieläkin kattavamman kuvan, käy lukaisemassa arvosteluni puhelimesta TaskuMuron puolelta. Kuvia puolestaan löytyy julkaisemastani galleriasta: Kuvina: OnePlus One

Lähes kaksi kuukautta Tabletshop.fi-verkkokaupalta testissä ollut OnePlus One vakuutti allekirjoittaneen täysin. Kyseessä on erittäin kilpailukykyinen laite, jonka varmaan hankkisin heti, jos sen saisi virallisesti OnePlussalta. Ikävä kyllä kutsua ei ole kuulunut, vaikka olen yrittänyt jonkin verran pyöriä kiinalaisvalmistajan keskustelupalstalla ja kirjoittanut sinne muutaman kymmentä viestiä.

Tekniikka on OnePlus Onessa hintaansa nähden huikealla tasolla. Kuten tiedetään, saa 16 gigatavun version 269 eurolla. Esimerkiksi Galaxy S5 kustantaa Verkkokauppa.comissa 629,90 euroa. Käytännössä se on siis 360,90 euroa kalliimpi, kuin One. Ero on huima ja yli jääneellä rahalla saa puhelimen kaveriksi jo kelvollisen taulutietokoneen.

OnePlus Onen keskeisimmät tekniset ominaisuudet:
  • 5,5 tuuman JDI:n kosketusnäyttö 1920 x 1080 pikselin tarkkuudella (401 PPI)
  • 2,5 gigahertsin Snapdragon 801 -järjestelmäpiiri
  • Kolme gigatavua RAM-käyttömuistia
  • 16/64 gigatavua tallennustilaa
  • 13 megapikselin Sony Exmor IMX214 –kamera
  • LTE, Dual-band Wi-Fi (2.4G/5G) 802.11 b/g/n/ac, Bluetooth 4.0, GPS ja GLONASS
  • 3100 milliampeeritunnin akku

Vastaa