Arkistot

Kuvina: OnePlus One

Hei, joko luit TaskuMurossa julkaistun testini OnePlus Onesta? Videokin on luvassa, mutta nyt jatkona artikkelilleni päätin julkaista täällä henkilökohtaisessa blogissani muutamia kuvia tästä monien himoitsemasta uutuudesta. Kyseessähän on siis ainoastaan 269 euroa (16 gigatavun versio) kustantava älypuhelin, joka ominaisuuksiltaan pistää hyvin kampoihin muun muassa Samsung Galaxy S5:n ja HTC Onen kaltaisille tunnettujen valmistajien lippulaivoille. OnePlus Onessa on 5,5 tuuman 1920 x 1080 pikselin kosketusnäyttö, Snapdragon 801 -piirisarja, kolme gigatavua RAM-käyttömuistia ja Sonyn 13 megapikselin kamera.

Lue loppuun

Galleria: Kesäkuvia 2014

Heinäkuu on lähtenyt allekirjoittaneella vauhdikkaasti käyntiin, sillä olen pitkästä aikaa oikeasti lomalla. Tämä on ensimmäinen kunnon lomani vuosiin, sillä hommaa on ollut jatkuvasti enemmän tai vähemmän. On ollut koulua, töitä, blogia ja niin edelleen, yleensä useampia asioita päällekkäin. Tässä kuussa olen kuitenkin vapaa kaikesta ja on ollut mukavaa viettää aikaa muun muassa harrastamalla kuvausta. En ole mikään ammattilainen, mutta muutamia näyttäviä otoksia olen mielestäni viime päivien kuvausreissuilta onnistunut tallentamaan. Niinpä päätin jakaa muutamia niistä täällä, henkilökohtaisessa blogissani.

Lue loppuun

Galleria: Apple iPhone 5s

Blogini uuden teeman (Twenty Fourteen) ja muutamien lisäosien ominaisuuksiin tutustuakseni lisään muutaman kuvan viime vuoden puolella testissäni vierailleesta iPhone 5s:stä. Se Applen uusin ja hienoin älypuhelin, jonka seuraaja julkaistaan todennäköisesti syksyllä. Nyt kuitenkin keskitytään iPhone 5s:ään, joka kuvissa esiintyy valkoisena. Laitteen muita  värivaihoehtoja ovat kultainen ja tummanharmaa.

Lue loppuun