Samsung Galaxy S6 edge TOP 5 -ominaisuudet

Jälleen on uuden videon aika. Tälläkin kertaa tähtenä on korealaisen Samsungin Galaxy S6 edge, joka on noussut testijakson aikana yhdeksi tämän hetken parhaimmista älypuhelimista. Olen käyttänyt laitetta aktiivisesti maaliskuun lopusta iPhone 6:n ja Nexus 6:n rinnalla. Samsungin uutuus on itse asiassa jättänyt Nexus 6:n taakseen, jota olen yleensä käyttänyt viikonloppuisin ja muilla lomilla. Nyt tätä virkaa on ajanut pitkälti Galaxy S6 edge, jota olen toisinaan käyttänyt myös arkena iPhone 6:n sijaan. Tykkään hyppiä iOS:n ja Androidin välillä, koska molemmista löytyy omat hyvä puolensa.

Tämänkertainen video on pikainen esittely ominaisuuksista, jotka ovat nousseet henkilökohtaisiksi suosikeikseni Galaxy S6 edgen osalta. Listalle olen koonnut ominaisuuksia, jotka ovat jokapäiväisessä käytössä. Sen enempää spoilaamatta katsokaa video alta ja jakakaa omat suosikkiominaisuutenne kommenteissa. Muistakaa myös tilata YouTube-kanavani, niin saadaan 1500 tilaajaa täyteen!

Samsung Galaxy S6- ja Galaxy S6 edge -mallien keskeisimmät ominaisuudet:

Android 5.0 Lollipop -käyttöjärjestelmä
4G LTE Cat6
WiFi, NFC, Bluetooth
64-bittinen Exynos 7420 -siru (4×1.5Ghz + 4×2.1Ghz)
3GB RAM
5.1 tuuman näyttö, 2560 x 1440 pikseliä
16 MP:n taka- ja 5 MP:n etukamera
32, 64 tai 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa
Langaton lataus (Qi- ja PMA-teknologiat)
Sormenjälkilukija
syke- ja happipitoisuusmittarit

Vastaa