Hintavinkki: Lumia 630 nyt vain 59 euroa

Nokialta matkapuhelinliiketoiminnan ostanut Microsoft on onnistunut saamaan kuluttajia puolelleen erityisesti edullisen hintaluokan älypuhelimissa. Ne ovat yhtiön vahvuus, sillä ylemmässä hintakategoriassa vetovoima ei ole ollut yhtä kovaa. Jälleen luvassa on hyvä tarjous, jonka tällä kertaa tarjoaa kuluttajille teleoperaattori Elisa. Kyseessä on Lumia 630, joka on loppuviikon ajan saatavissa houkuttelevaan 59 euron hintaa. Esimerkiksi Gigantti ja Verkkokauppa.com myyvät laitetta 78 ja 88,90 euron hintaan. Nyt on siis hyvä tilaisuus säätää muutama kymppi.

Lumia 630 Windows Phone -puhelin, Elisa, tarjous

Lumia 630 perustuu Window Phone 8.1 -käyttöjärjestelmään, mutta tulee aikanaan päivittymään seuraavan sukupolven Windows 10 -alustaan. Toimintoja hallitaan 4,5 tuuman 854 x 480 pikselin kosketusnäytöltä. Kooltaan luuri on 129,5 x 66,7 x 9,2 millimetriä ja se painaa 134 grammaa.

Potkua Lumia 630:lle antaa 1,2 gigahertsin Snapdragon 400 -neliydinpiiri, jonka tukena on 512 megatavun verran RAM-käyttömuistia. MicroSD-kortilla laajennettavaa tallennustilaa löytyy kahdeksan gigatavua. Muita keskeisiä ominaisuuksia ovat 3G, WiFi, Bluetooth 4.0, A-GPS, GLONASS ja viiden megapikselin takakamera. Akku on kapasiteetiltaan 1830 milliampeerituntia.

Tässä esimerkiksi nuorisolle hyvä päättäjäislahja! Tarjous on voimassa vain viikonlopun, joten toimikaa nopeasti.

Elisan tarjoukseen pääset suoraan käsiksi tästä.

Vastaa