Videoesittelyssä Samsung Galaxy S6 edge

Korealaisen Samsungin uusi lippulaivapuhelin saapui allekirjoittaneelle keskiviikkona. Tavoistani poiketen päätin tällä kertaa kuvata uutuudesta ennakkovideon, jossa esittelen Galaxy S6 edgen pintapuolisesti ennen lopullista videoarvostelua. Katsauksessa esittelen laitteen rakennetta ja ominaisuuksia sekä teen pikaisen silmäyksen uudistuneeseen TouchWiz-käyttöliittymään.

Galaxy S6 edge ja niin sanottu perusmalli, Galaxy S6, saapuvat Suomessa myyntiin 11. huhtikuuta. Molempien ominaisuuksiin kuuluvat 4G-yhteydet, 64-bittinen kahdeksasta suoritinytimestä rakentuva järjestelmäpiiri, kolme gigatavua RAM-käyttömuistia, sormenjälkilukija, 16 megapikselin takakamera, viiden megapikselin etukamera ja 5,1 tuuman 2560 x 1440 pikselin kosketusnäyttö. Videolla nähtävä Galaxy S6 edge eroaa perusmallista molemmille sivuille kaarevalla näytöllään sekä aavistuksen suuremmalla akullaan (2550 mAh vs 2600 mAh).

Syvällisemmän videoarvostelun pyrin julkaisemaan uutukaisesta huhtikuun aikana.

Vastaa