Oulu sai oman Samsung Experience Store -myymälän

Elektroniikkajätti Samsung on avannut yhdessä teleoperaattori DNA:n kanssa Suomen kolmannen Samsung Experience Store -myymälän Oulun ydinkeskustaan. Myymälän avajaisia vietettiin tänään ja se tarkka sijainti on Rotuaarilla, osoitteessa Kirkkokatu 17.

Nyt myös Oulu saa täyden palvelun premium-myymälän. Samsung Experience Store on elämyksellinen tila, jossa asiakkaat pääsevät kokemaan, miten tekniikka voi helpottaa arkea. Myymälässä pääsee kokeilemaan, miten eri tuoteryhmien laitteet kytkeytyvät toisiinsa ja toimivat saumattomasti yhteen. Lisäksi myymälässä päivystää Service Point -huoltopiste, joka palvelee kaikissa huoltoasioissa tuotealueesta riippumatta. Toivotamme kaikki tervetulleiksi konseptimyymälämme avajaisiin, toteaa Samsungin maajohtaja Peter Roos.

Allekirjoittanut kävi tänään pikaisesti katsastamassa Samsungin uuden myymälän ja hienoltahan tällaiset valmistajakohtaiset liikkeet näyttävät. Ulkopuolella on suuret Samsung-kyltit molemmilla puolilla ja sisällä noudatetaan korealaisvalmistajan sinivalkoista värimaailmaa.

Helsingin ja Turun myymälöiden hyvien kokemusten perusteella oli helppo päättää kolmannen Samsung Experience Storen avaamisesta. Olemme iloisia voidessamme olla kumppanina mahdollistamassa myymälän avaamisen Ouluun. Haluamme tarjota jokaiselle asiakkaalle uusia ideoita laitteiden käyttämiseksi arjen helpottajina ja näyttää kädestä pitäen, miten monin eri tavoin laitteita voi hyödyntää, kertoo DNA Kaupan toimitusjohtaja Sami Aavikko.

Samsung Experience Storessa parasta lienee se, että konseptiin perustuvissa myymälöissä pääsee tutustumaan laajasti valmistajan tuotteisiin sekä usein uutuudet saapuvat esille jo ennen niiden myyntiintuloa. Lisäksi mukana on Service Point -huoltopiste, joka palvelee kaikissa huoltoon liittyvissä asioissa.

Vastaa