Hintavinkki: Sony Xperia Z2 nyt vain 299 euroa!

No niin. Jälleen olisi luvassa hyvä hintavinkki, nimittäin Gigantti tarjoaa japanilaisen Sonyn Xperia Z2 -älypuhelimen poikkeuksellisen edulliseen 299 euron hintaan. Yleisesti kyseinen laite maksaa muualla tällä hetkellä vähintään 100 euroa enemmän, joten kyseessä on houkutteleva tarjous.

Japanilaisella Sonylla on tapana päivittää lippulaivamallistoaan 6kk syklissä, joten uusia tuotteita pusketaan markkinoille kovaa tahtia. Nopea päivitystahti tarkoittaa myös sitä, että erot sukupolvien välillä ovat pieniä ja keväällä 2014 esitelty Xperia Z2 on edelleen hyvä laite, joka sisältää Sonylle ominaiset piirteet, kuten Omni Balance -muotokielen.

Xperia Z2 tarjous

Sony Xperia Z2 rakentuu 5,2 tuuman 1920 x 1080 pikselin kosketusnäytön, 2,3 gigahertsin Snapdragon 801 -järjestelmäpiirin ja kolmen gigatavun RAM-käyttömuistin ympärille. Takana on 20,7 megapikselin kamera, joka kykenee 4K-videokuvaukseen. Tallennustilaa löytyy 16 gigatavua, jota voidaan laajentaa microSD-muistikortilla. Ominaisuuksiin kuuluvat myös LTE, WiFi, Bluetooth 4.0, A-GPS, GLONASS, NFC ja monien muiden valmistajien älypuhelimista puuttuva perinteinen FM-radio.

Tyylilleen uskollisesti Xperia Z2 täyttää IP58-sertifikaatin vaatimukset ja kestää näin esimerkiksi veteen upottamisen (1 metri ja 30 min). Mukana on 3200 milliampeeritunnin akku, jonka allekirjoittanut voi laitetta testanneena kehua tarjoavan erittäin hyvän akkukeston.

Ohjelmistona puhelimessa on Android 4.4 KitKat. Valmistaja on luvannut, että alkuvuoden aikana Xperia Z2:lle on luvassa päivitys uuteen Android 5.0 Lollipop -versioon. Tarkkaa ajankohtaa ei ole kerrottu, mutta päivityksen voisi arvella olevan jo nurkan takana.

Kaiken kaikkiaan Xperia Z2 on hyvä puhelin ja voidaan edelleen lukea lippulaivojen kategoriaan. 299 euron hintaan sitä voi ehdottomasti suositella, jos on tarvetta uudelle älypuhelimelle, jonka vahvuuksiin kuuluvat vedenkestävyys, akkukesto sekä kamera.

Tarjous on voimassa 2.3-8.3!

Vastaa