Videokatsaus Samsung Galaxy S5:n uuteen Android 5.0 Lollipop -päivitykseen

Viimeiset kuukaudet ovat olleet poikkeuksellisen aktiivisia videoiden osalta, niinpä pidetään hyvä tahti yllä. Tällä kertaa luvassa on katsaus korealaisen Samsungin Galaxy S5 -lippulaivalle julkaistuun Android 5.0 Lollipop -päivitykseen. Se on ollut Suomessa saatavilla jo muutaman viikon, mutta vain KIES-sovelluksen kautta. Halusin odottaa OTA-päivitystä, joten video aiheesta valmistui vasta nyt. Toivottavasti siitä on kuitenkin hyötyä niille, jotka luuriaan eivät vielä ole päivittäneet tai harkitsevat Galaxy S5:n hankintaa, jonka hinta on tippunut 445 euroon.

Videokatsauksessa käyn läpi pikaisesti muun muassa visuaalisia muutoksia, joita päivitys KitKatista tuoreeseen Lollipop-versioon tuo mukanaan. Luvassa ei ole syväluotaava katsaus, vaan pikainen vilkaus uuteen päivitykseen.

Mitä pidät Android 5.0 Lollipopin uudistuksista Galaxy S5:ssä? Onko eteen tullut ongelmia? Heitä kommenttia alle!

2 thoughts on “Videokatsaus Samsung Galaxy S5:n uuteen Android 5.0 Lollipop -päivitykseen

  1. Olli Lehtonen

    Muuten vaikuttaa toimivalta kokonaisuudelta mutta onko tietoa miten puhelimen saa kokonaan äänettömälle? Ainoastaan värinä ja äänet päälle onnistuu. Kit Katissahan se onnistui virtanäppäintä pohjassa painamalla ja vaihtamalla äänettömälle, tässä uudessa enää ei onnistu…

Vastaa