Kuvina: Samsung Galaxy Note Edge

Sain kuluneella viikolla Samsungilta testiin Galaxy Note 4:n sisarmallin, eli kaarevalla näytöllä varustetun Note Edgen. Tarkoitus on tehdä siitä tuttuun tyyliin videoarvostelu, jonka aikataulu on kuitenkin vielä avoin. Haluankin näin alkuun julkaista kuvia laitteesta, jotta jokainen halukas pääsee tutustumaan uutukaiseen ulkoisesti.

Galaxy Note Edgen kiinnostavin osa on edestä katsottuna oikeasta reunasta kohti metallista kehystä kaareutuva näyttö. Luurissa on 5,6 tuuman 2560 x 1440 pikselin kosketuspaneeli, johon kaareva osa tuo lisää 160 pikseliä. Tätä osaa Samsung käyttää muutamissa sovelluksissaan muun muassa työkalupalkin alueena, jolloin koko muu näyttö ja sen 2560 x 1440 pikseliä jäävät muuhun käyttöön.

Kaarevaa osaa käyttäjä voi muokata niin kutsutuilla paneeleilla. Ne voivat pitää sisällään sovellusten pikakuvakkeita, säätietoja, ilmoituksia ja niin edelleen. Kotinäkymässä ne ovat esillä, sovellukissa paneelit saa näkyviin kaarevaa osaa pyyhkäisemällä.

Näinkin erikoisen laitteen kohdalla kuvat kertovat paljon. Niinpä päätin napsia Galaxy Note Edgestä kasan tyylikkäitä kuvia, jotka tuovat esille kaarevan näytön, laitteen koon ja muut ulkoiset piirteet.

Vastaa