Videotestissä Pebble Steel -älykello

Pienoisena heräteostoksena hankin muutama viikko sitten itselleni elämäni ensimmäisen älykellon. Kyseessä on vuonna 2013 julkisuuteen nousseen Pebblen ruostumattomasta teräksestä valmistettu Pebble Steel. Päädyin kyseiseen malliin muutamasta syystä: yhteensopiva iPhonen kanssa, muita parempi akkukesto ja kirkkaassa auringonvalossa toimiva näyttö. Tästä ”harvinaisuudesta” oli luonnollisestikin pakko kuvata videotesti, joka löytyy nyt YouTube-kanavaltani sekä tämän jutun lopusta.

Tämänkertainen video paisui melkoisen kattavaksi. Kyseessä on lähes yhdeksän minuuttia kestävä pätkä, jossa käyn laajasti läpi Pebble Steelin ominaisuuksia rakenteesta aina kelloon asennettaviin sovelluksiin asti. Toivottavasti video valottaa sitä, millaisesta tuotteesta on kyse, sillä Pebblen konsepti eroaa esimerkiksi Android Wear -pohjaisista älykelloista varsin merkittävästi.

Pebble Steelin tekniset ominaisuudet:

  • 1,26 tuuman 144 x 168 pikselin LCD e-paper-näyttö LED-taustavalaistuksella. Gorilla-lasi.
  • Bluetooth 4.0
  • 3D-kiihtyvyysanturi, kompassi, valoisuudentunnistin
  • Jopa 7 päivän akkukesto (omassa käytössäni 3-4 päivää)
  • Vesitiivis aina 50 metriin asti
  • Kooltaan 46 x 34 x 10,5 millimetriä ja painoa 56 grammaa.

Vastaa