Crossy Road: koukuttava peli iPhonelle ja iPadille

Videollani, ”Mitä on puhelimessani?”, valittelin uusien helposti lähestyttävien pelien puutetta. Tykkään mobiililaitteilla pelailla Angry  Birdsin, Fruit Ninjan ja Hill Climb Racingin kaltaisia yksinkertaisen idean omaavia pelejä, jotka koukuttavat ja mahdollistavat ajan kuluttamisen pienissäkin pätkissä. Kyseisiin peleihin ei tarvitse perehtyä kymmeniä minuutteja, vaan esimerkiksi viiden minuutin tauolla voi ottaa erän ja yrittää päihittää aikaisemman huipputuloksensa.

Nyt on löytynyt uusi peli. Se on nimeltään Crossy Road. Kuvailisin sitä niin sanotuksi loikkimispeliksi, sillä ideana on pomppia valitulla hahmolla läpi kenttien ja varoa samalla autoja, junia ja vesiesteitä. Mitä pidemmälle pääset, sitä enemmän pisteitä saat. Samalla kertyy virtuaalivaluuttaa, jota voi hankkia myös oikealla rahalla, mutta tämä ei ole missään nimessä pelin etenemisen kannalta ehdotonta.

Kehittäjät ovat integroineet peliinsä mielenkiintoisen nauhoitusominaisuuden, jolla oman pelisession voi tallentaa. Mukaan saa oman kuvan pienessä ruudussa ja puheen. Näin voi luoda näppärästi pelivideon, jotka ovat YouTubessa suuressa suosiossa.

Crossy Road on alustavasti saatavilla iOS-pohjaisille laitteille, eli iPhonelle ja iPadille. Kehittäjien mukaan Android-versio on kuitenkin tulossa pian.

Lataa Crossy Road itsellesi Applen App Storesta.

1 thought on “Crossy Road: koukuttava peli iPhonelle ja iPadille

Vastaa