Uusi video: Mitä on puhelimessani?

Päivätyö haukkaa tällä hetkellä niin ison palan vuorokaudesta, että videoita ja muuta sisältöä on erittäin hankala saada aikaiseksi. Ideoita ja aiheita riittää, mutta aika on ongelma. Itse YouTube-kanavakin kasvaa mukavaa vauhtia ja tilaajia löytyy tällä hetkellä hieman yli 1100. Kiitos siitä!

Kaikesta kiireestä huolimatta sain tänään valmiiksi yhden uuden videon. Kyseessä on pätkä, jossa esittelen puhelimeni sisältöä. Maailmalla vastaavia videoita on tehty paljon, mutta Suomessa melkoisen vähän, koska tekniikkaan keskittyviä kotimaisia kanavia on YouTubessa vähän.

Vajaan neljän minuutin mittaisella videolla käyn läpi ohjelmat ja pelit, jotka minulla ovat ahkerassa käytössä. Mitään kovinkaan yllätyksellistä puhelimestani ei löydy, sillä minulle tärkeimpiä sovelluksia ovat Facebook, Twitter, YouTube, Skype ja muut perinteiset applikaatiot. Lisää videolla, jonka löydät alta.

Vastaa