Elisa laski Galaxy S5:n hinnan 499 euroon

Jouluksi uusi älypuhelin? Android-kiinnostaa? Pitäisi löytyä iso näyttö ja paljon tehoa? Siinä tapauksessa korealaisen Samsungin Galaxy S5 voisi olla loistava vaihtoehto. Nyt laitteen saa myös kokonaisuuteen nähden mukavan edulliseen hintaan, kun Elisa lyö pöytään tarjouksen, jossa Samsungin lippulaivan saa omakseen 499 eurolla. Se on 100 euroa yleistä hintatasoa edullisemmin, joten kyseessä on hyvä tarjous yhdestä tämän hetken kovimmasta Android-puhelimesta.

Galaxy S5 on saatavilla perinteisen mustan ja valkoisen värin lisäksi myös sinisenä ja kultaisena. Puhelimessa on 5,1 tuuman full hd -kosketusnäyttö, 2,5 gigahertsin Snapdragon 801 -järjestelmäpiiri, kaksi gigatavua RAM-käyttömuistia, 16 gigatavua muistikortilla laajennettavissa olevaa tallennustilaa ja 16 megapikselin kamera nopealla automaattitarkennuksella sekä 2160p-videokuvauksella. Lisäksi laite täyttää IP67-suojaluokituksen ja kestää näin muun muassa hetkellisen upottamisen veteen. Puhelimen kotipainikkeessa on sormenjälkilukija ja takana kameran alla sykkeen mittaava sensori. Toki Galaxy S5 tukee myös 4G-verkkoyhteyksiä.

Galaxy S5 hinta

Samsungin lippulaivassa on Android 4.4 KitKat -käyttöjärjestelmä, mutta sen voidaan odottaa päivittyvän lähitulevaisuudessa Android 5.0 Lollipop -versioon. Päällä on tietenkin korealaisvalmistajan oma TouchWiz-käyttöliittymän, jossa on mukana muun muassa tehokas virransäästötila.

Samsung Galaxy S5 on maailman ensimmäinen älypuhelin, joka mittaa sykkeesi reaaliajassa ja on täynnä erinomaisia Samsungin S Health-hyvinvointiominaisuuksia. Tämä puhelin ei säikähdä pölyä eikä vettä, ja Ultra Power Saving Mode-virransäästön avulla saat jopa 24 h lisäaikaa, vaikka akkua olisi enää 10 % jäljellä.

Elisa, Samsung Galaxy S5

Vastaa