Videoarvostelussa Samsung Galaxy S5

Inspiraatio ja into videoita kohtaan on tällä hetkellä kova ja se näkyy sekä määrässä että laadussa. Tänään julkaisin lokakuun neljännen videon, joka on arvostelu keväällä myyntiin saapuneesta Galaxy S5:stä. Miksi laite on arvostelussa vasta nyt? Siihen on montakin syytä, mutta olin keväällä hyvin kiireinen ja laite jäi tuolloin muiden tuotteiden ”jalkoihin”, joita minulla oli testattavana. Videomuotoista arvostelua Galaxy S5:stä on kuitenkin toivottu YouTube-kanavallani tasaisesti, joten päätin sen ottaa nyt viimein testiin.

Tällä hetkellä Galaxy S5 on hyvin ajankohtainen laite, vaikka se on myynnissä ollutkin jo puolisen vuotta. Tämä siksi, että puhelimen hinta on tullut viimeisten viikkojen aikana alas mukavasti. Se kävi iPhone 6:n kauppoihin saapumisen yhteydessä 499 eurossa, joten kyseessä on hinnaltaan markkinoiden edullisimpia lippulaivapuhelimia. Se on hintatietoisen kuluttajan valinta, joka haluaa itselleen hyvällä raudalla varustetun Android-puhelimen.

Videoarvostelusta tuli jälleen hyvin kattava. Kuten iPhone 6:n kohdalla, käyn Samsungin lippulaivan ominaisuuksia läpi laajasti. Paneudun muun muassa laitteen rakenteeseen, näyttöön, kameraan ja ohjelmistoon. Ja totta kai katsastan myös sormenjälkilukijan sekä sykemittarin.

Jäikö kysyttävää? Heitä kommenttia alle!

1 thought on “Videoarvostelussa Samsung Galaxy S5

  1. Esa Kivelä

    Suomessa on lukuisa määrä metsästäjiä, metsäalan ammattilaisia ym, jotka tarvitsevat maastossa rajojen ja kiinteistötunnusten tietoja. Sopivia ohjelmia on paljon, mm. Mapitare ja karttaselain.fi.

    Olisi mielenkiintoista tietää miten tarkkoja ja nopeita lippulaivojen gps/glonass/baidu ominaisuudet ovat. Pari vuotta sitten karttaselaimen blogissa arveltiin että Note2 on paremmasta päästä. Äskettäin Nettitutka ilmoitteli netin nopeuksia eri laitteilla. Note3 sai parempia tuloksia kuin Note4. Johtuiko siitä, että kolmosen kuorissa ei ole metallia, signaalit toimi paremmin.

    Ei muuta kuin etsimään rajapyykki neljään suuntaan/ristikkäin menevältä rajalta. Gps tarkentuu kun kulkee rajaa pitkin 5-20 metriä. Parhaat laitteet varmaan löytävät pyykin paikan paremmin kuin halvat, ainakin semmoinen tuntuma itsellä.
    Olisi hyvä tietää lippulaivojen maastonavigoinnin ominaisuuksia vaikka vain mutuna.

Vastaa