Nopeusvertailussa iPhone 6 ja Galaxy S5

Alkanut syksy on ollut kiivasta aikaa allekirjoittaneen YouTube-kanavalla. Lokakuun aikana olen ladannut kanavalleni jo kolme videota . Viikko sitten julkistettu arvosteluni iPhone 6:sta on osoittautunut erittäin suosituksi, sillä video on kerännyt jo lähes 3400 katselukertaa. Se on selvästi keskivertoa enemmän, joka lämmittää sydäntä, sillä olen henkilökohtaisesti todella tyytyväinen videooni Applen uudesta älypuhelimesta.

Tuoreimmalla videolla tähtenä iPhone 6:n rinnalla on Samsungin Galaxy S5. Kyseessä on nopeusvertailu, jonka ajatuksena on selvittää laitteiden välisiä eroja. Helpoin tapa selvittää mobiililaitteiden nopeuseroja on ladata valmiita sovelluksia, jotka on suunnattu suorituskyvyn mittaamiseen. Tulokset eivät kuitenkaan välttämättä kerro paljoakaan tosielämän käytettävyydestä, joten nyt nähtävällä pätkällä vertaillaan ohjelmien, pelien ja verkkosivujen käynnistymis- sekä latausnopeuksia.


Yllä nähtävän videon lisäksi kuvasin alkuviikosta YouTube-kanavalleni esittelyvideon, jossa kerron uusille, ja miksei myös nykysille katsojille, mistä MobiiliBlogissa on kyse. Esittelyn löydät tämän linkin takaa.

YouTube-kanavani on kasvanut viimeisten kuukausien aikana kiitettävästi. Sisältö on kerännyt mukavasti kehuja, josta haluan kiittää teitä kaikkia. Olen saanut myös rakentavaa kritiikkiä/palautetta, jotka pyrin huomioimaan parhaani mukaan. Erityisesti olette toivoneet panostusta äänenlaatuun ja erillinen mikrofoni onkin aivan laitehankintojen kärkipäässä. Jos tiedätte tähän tarkoitukseen kohtuullisen hintaisen vaihtoehdon, heittäkää alle kommenttia! Tarkoituksena olisi myös investoida valaistukseen, mutta lampun hankintaa täytyy vielä harkita, sillä en ole perehtynyt lainkaan kyseiseen osa-alueeseen. Vinkkejä otetaan vastaan!

Vastaa