WordPress 4.0 on täällä – tehostaa sisällön tuottamista

Tätä ja tuhansia muita blogeja Suomessa sekä maailmalla vauhdittavasta WordPress-julkaisujärjestelmästä on esitelty uusi WordPress 4.0 -versio. Se keskittyy parantamaan alustan sisällönhallintaominaisuuksia ja tunnetaan myös koodinimellä ”Benny”, jolla viitataan jazzmuusikko Benny Goodmaniin.

WordPress 4.0 YouTube

Uusi WordPress 4.0 ei sisällä merkittäviä tai mullistavia yksittäisiä uudistuksia, mutta se helpottaa ja nopeuttaa bloggaajien työtä. Esimerkiksi YouTube-videot ja muut tekstin sekaan upotettavat sisältöelementit näkyvät nyt editorissa samalla tavalla kuin itse sivustolla. Tämä säästää aikaa ja tekee artikkelikokonaisuuden hahmottamisesta selkeämpää jo itse editorissa. Kirjoittaminen ja editoiminen on jouhevampaa, sillä editori mukautuu käyttäjän luodessa uutta sisältöä sekä pitää tarvittavat painikkeet ja asetukset paremmin esillä.

Medianäkymä on uusittu WordPress 4.0:ssa kokonaan. Se esittää kuvat nyt tyylikkäässä ruudukossa suurempien esikatselukuvien kera, joka nopeuttaa niiden selaamista.

WordPress 4.0 kehittää myös lisäosien hallintaa. Mukana on tarkempi hakutoiminto sekä enemmän tietoa lisäosista muun muassa käyttäjien arvosteluiden kera.

WordPress.org › Blog Tool, Publishing Platform, and CMS

Vastaa