Videolla: iPhone 5 ja iOS 8 -päivitys

Applen uusi päivitys upposi sekä iPadiin että iPhoneen jälleen kerran kivuttomasti. Ensimmäisenä päivitin iPad Airin, joka sai sisuksiinsa iOS 8:n jo keskiviikkona. Koska puhelinta tarvitsen kuitenkin enemmän, päätin sen osalta jättää päivittämisen varmuuden vuoksi viikonloppuun ja niinpä uusi ohjelmistoa asentui  iPhone 5:een eilen illalla, kun olin ensin ottanut laitteesta manuaalisesti varmuuskopion iTunesilla.

Tänään päälle iski yllättävä inspiraatio, jonka seurauksena päädyin kuvaamaan neljän minuutin mittaisen videon, jonka aiheena on iOS 8 -päivitys. Kyseessä on niin laaja paketti, että kaikkien uudistuksien käsittely edes videolla ei ole mielekästä, joten käyn läpi sellaisia uudistuksia, jotka olen itse kokenut erityisen hyödyllisiksi. Tällaisia ovat muun muassa paremmat ilmoitukset, kolmansien osapuolien virtuaalinäppäimistöt ja kamerasovelluksen uudet ominaisuudet.

Vastaa