Lokakuussa se tapahtuu: OnePlus avaa ennakkotilausjärjestelmän

Koko kesän matkapuhelinmarkkinoilla puhuttanut OnePlus pitää lupauksensa ja aikoo laajentaa One-puhelimensa saatavuutta. Pian laitetta himoitsevien ei tarvitse enää metsästää puhelimen ostoon oikeuttavia kutsuja, sillä tulossa on lokakuun aikana ennakkotilausjärjestelmä.

Yhtiö tulee kertomaan yksityiskohtaiset tiedot tulevasta ennakkotilausjärjestelmästään viikkoa ennen sen käynnistymistä. Ennakkotilauksia tullaan ottamaan vastaan rajoitetun ajan, mutta hyvä uutinen on se, että itse tilauksien määrää ei olla rajoittamassa. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että kaikkien halukkaiden pitäisi periaatteessa saada OnePlus One itselleen.

OnePlus_One_pre

OnePlus perustelee tapaansa myydä puhelintaan sillä, että yhtiö haluaa välttää riskejä. Laitepuolella suuren riskin luo varastossa lepäävät tuotteet ja pienenä toimijana OnePlus haluaa valmistaa vain sen määrän laitteita, jotka se tietää myyvänsä. Tämä on herättänyt paljon närää, sillä monet eivät ole saaneet tarvittavaa kutsua, jolla Onen voi ostaa. Niinpä ennakkotilausjärjestelmä tulee helpottamaan tilannetta.

Ennakkotilausprosessin aikana asiakas voi milloin tahansa peruuttaa tilauksensa, jos odotusaika tuntuu liian pitkältä. Jos laitteita on varastossa, se toimitetaan suoraan tilaajalle. Muissa tapauksissa asiakas saa arvion toimitusajasta, jonka puitteissa voi tehdä lopullisen päätöksen tilauksesta. Hyväksyessään tilauksen ostosumma varataan, mutta varsinainen veloitus tapahtuu toimituksen yhteydessä.

OnePlus One

OnePlus One

OnePlus Onen keskeisimmät ominaisuudet:

  • 5,5 tuuman 1920 x 1080 pikselin kosketusnäyttö
  • 2,5 gigahertsin Snapdragon 801 -järjestelmäpiiri
  • Kolme gigatavua RAM-muistia
  • 16/64 gigatavua tallennustilaa
  • 13 megapikselin takakamera (F/2.0), 4K-videokuvaus
  • Viiden megapikselin etukamera
  • 4G, WiFi, Bluetooth 4.0
  • GPS, GLONASS
  • 3100 milliampeeritunnin akku

Hinta: 269 euroa (16GB), 299 euroa (64GB)

Miltä kuulostaa? Tuletko hyödyntämään ennakkotilausjärjestelmää ja hankkimaan itsellesi OnePlus Onen?

OnePlus One Blog, The OnePlus Pre-order System

Vastaa