Applen värikäs iPhone 5c irtoaa nyt 399 eurolla

Noin vuosi sitten julkistetun iPhone 5c -puhelimen hinta on vihdoin sillä tasolla, että sen hankintaa voi suositella. Raudaltaanhan kyseessä on sama puhelin kuin iPhone 5, mutta rakenne on vain erilainen. Metallisen rungon sijaan iPhone 5c:ssä on käytetty polykarbonaattia ja se on saatavilla valkoisena, punaisena, keltaisena, sinisenä sekä vihreänä. Ikävä kyllä tallennustilaa löytyy vain kahdeksan gigatavua, joka niin sanotuille tehokäyttäjille on auttamatta liian vähän. Peruskuluttajille kahdeksan gigatavua riittää kuitenkin mainiosti kamerakuville ja muutamille sovelluksille.

Applen värikäs älypuhelin irtoaa tosiaan App Storesta nyt 399 eurolla. Hinta on viimein sillä tasolla, että iPhone 5c nousee varteenotettavaksi vaihtoehdoksi, jos etsii keskihintaista älypuhelinta.

iPhone 5C värjt

iPhone 5c värit takakuori

Apple iPhone 5c:n keskeisimmät ominaisuudet:

  • Neljän tuuman näyttö 1136 x 640 pikselin tarkkuudella
  • Kahdeksan megapikselin kamera (f/2.4)
  • 1,2 megapikselin etukamera
  • LTE, 802.11a/b/g/n Wi-Fi ja Bluetooth 4.0
  • GPS ja GLONASS
  • Kahdeksan gigatavua tallennustilaa

Jos mukana olisi 16 gigatavua tallennustilaa, olisi iPhone 5c 399 euron hinnalla loistava älypuhelin keskihintaluokkaan. Kahdeksalla gigatavulla laite sopii kuluttajalle, joka ei lataa puhelimeensa suuria määriä musiikkia, elokuvia ja pelejä. Se riittää kuitenkin perussovelluksille (Facebook, Twitter, Instagram, Skype, Spotify, YouTube jne.) ja kamerakuville.

Apple App Store, Select an 8GB iPhone 5c

Vastaa