Galleria: Loppukesä 2014, Korttelihaipakka

Eilen illalla oli jälleen loistava tilaisuus ottaa kamera mukaan ja toistaa heinäkuinen kuvaussessio. Pimenevät kesäillat tarjoavat mainion tilaisuuden kuvaamiseen, kun Aurinko laskee keskikesää varhaisemmin ja kaupunkien valot tuovat mukanaan tietynlaista tunnelmaa. Tällä kertaa kuvat on otettu suurimmaksi osaksi Nallikarissa sekä Oulun torilla, jossa järjestettiin perinteinen loppukesän tapahtuma, Korttelihaipakka.

Korttelihaipakka tuo Ouluun elokuussa esityksiä ja pitää kaupat, ravintolat sekä torin kojut kyseisenä päivänä tavallista pidempään auki. Kohokohdaksi on muodostunut ilotulitus, joka nähtiin myös tänä vuonna. Niinpä mukana on muutamia otoksia ilotulituksesta. En saanut väkijoukossa aivan parasta paikkaa, mutta kuvista tuli siitäkin huolimatta varsin onnistuneita. Täytyy kuitenkin myöntää, että en ole aikaisemmin juurikaan kuvaillut ilotulituksia, joten opettelemista varmastikin vielä riittää.

Mitä pidätte kuvista? Heivatkaa alas kommenttina mielipiteenne! 🙂

Vastaa