YouTubessa jo yli 900 tilaajaa!

Pikainen päivitys blogiin! Sattumalta tsekkasin YouTube-kanavani tilaajamäärät ja sain ilokseni todeta, että pitkään odottamani 900 tilaajan raja on viimein mennyt rikki. Kiitos siitä teille kaikille! Välillä kanavalla on ollut hiljaista, mutta nyt olen taas pystynyt sitä aktivoimaan. Kesän aikana olen luonut silmäyksen muun muassa Windows Phone 8.1 -päivitykseen, Sony Xperia Z2 -älypuhelimeen ja seuraavan Android-julkaisun kehitysversioon, joka tunnetaan Android L -nimellä.

Seuraavista videoista en uskalla lupailla vielä paljoakaan. Tulossa on ainakin katsaus Sonyn SmartBand-rannekkeeseen, sillä päätin eriyttää sen omaksi videoksi Xperia Z2 -arvostelusta. Muuten kyseinen pätkä olisi päässyt venymään ehkä turhan pitkäksi. Jossain vaiheessa olisi tarkoitus myös kuvata arvostelu OnePlus Onesta, jonka testin julkaisin aivan hiljattain TaskuMurossa.

YouTube-kanavani: MobiiliBlogi.

Vastaa