Videotestissä Sony SmartBand -ranneke

Julkaisin muutama viikko takaperin videoarvostelun japanilaisen Sonyn kevätkesällä myyntiin saapuneesta Xperia Z2 -älypuhelimesta. Samalla sain mukaan testiin SmartBand-aktiivisuusrannekkeen (SWR10), jota Sony on myynyt tuoreimman lippulaivansa kylkiäisenä. Nyt luvassa olisi videotesti kyseisestä lisävarusteesta, jonka jätin käsittelemättä Xperia Z2 -videossani, jotta sen pituus pysyisi kohtuullisissa mitoissa. Halusin kuitenkin käydä laitteen läpi, koska niin sanottu puettava teknologia on tulevaisuudessa iso juttu ja siihen kategoriaan SmartBand juurikin kuuluu.

Vajaan kolmen minuutin mittaisella videolla käyn läpi lisävarusteen tärkeimmät ominaisuudet. Näitä ovat askelten mittaus, unen analysointi sekä musiikkisoittimen hallinta. Lisäksi tutustun tietenkin SmartBandin rakenteeseen ja mainitsen sanasen akkukestosta.


Muistathan tilata YouTube-kanavani, jos mobiililaitteita käsittelevät videot kiinnostavat. Seuraavassa julkaisussa käsittelen todennäköisesti OnePlus Onea. Kanavani ylitti hiljattain 900 tilaajan rajapyykin, jota pidän merkittävänä saavutuksena tämän aihealueen kanavalle Suomessa. Mainittakoon myös, että mukana on jo yli 100 videota, joten katseltavaa löytyy hieman vanhemmistakin laitteista. Suuret kiitokset kaikille kanavani tilaajille!

Vastaa