Kesällä on tullut napsittua kuvia järkärillä tavallista enemmän ja muutamat otokset ovat onnistuneet jopa niin hyvin, että olen itse käyttänyt niitä iPhone 5:ssä taustakuvana. Niinpä ajattelin, että voisin muokata parhaimmat myös vapaasti muiden käyttöön. Alta löydät 15 taustakuvaa, jotka olen optimoinut Applen iPhone 5-, iPhone 5c- ja iPhone 5s -älypuhelimille. Taustakuvat ovat kooltaan 1536 x 1040 pikseliä, joka tarkoittaa käytännössä sitä, että ne toimivat loistavasti myös niin sanotun parallax-efektin kanssa. Se aktivoituna puhelin kallistelee taustakuvaa, laitteen liikkeiden mukaan. Tämä tehokeino huijaa silmää ja saa vaikuttamaan, että kuvakkeet sekä muut elementit leijuisivat taustakuvan päällä.


Löytyikö taustakuville käyttöä? Haluatko nähdä vastaavia lisää myös tulevaisuudessa? Kommentoi alle! Jos kysyntää on, voisin harkita kuvien muokkaamista myös muille laitteille sopivaan muotoon. 1080p- ja 720p-tarkkuudet takaisivat taustakuvian sopivuuden suurimmalle osalle eri valmistajien älypuhelimia, joten niitä voisi harkita. Toki myös iPad on harkinnassa, mutta katsotaan, mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

2 thoughts on “Retina-taustakuvia iPhone 5- 5c- ja 5s-puhelimille

Vastaa