Galleria: Kesäkuvia 2014

Heinäkuu on lähtenyt allekirjoittaneella vauhdikkaasti käyntiin, sillä olen pitkästä aikaa oikeasti lomalla. Tämä on ensimmäinen kunnon lomani vuosiin, sillä hommaa on ollut jatkuvasti enemmän tai vähemmän. On ollut koulua, töitä, blogia ja niin edelleen, yleensä useampia asioita päällekkäin. Tässä kuussa olen kuitenkin vapaa kaikesta ja on ollut mukavaa viettää aikaa muun muassa harrastamalla kuvausta. En ole mikään ammattilainen, mutta muutamia näyttäviä otoksia olen mielestäni viime päivien kuvausreissuilta onnistunut tallentamaan. Niinpä päätin jakaa muutamia niistä täällä, henkilökohtaisessa blogissani.

Kuvausvälineenä minulla on Sony A57 -järjestelmäkamera peruskäyttöön sopivalla 18 – 55 millimetrin objektiivilla. Kuvauspaikat sijaitsevat Oulussa ja alla olevista otoksista suurin osa on kuvattu Hietasaaressa tai Toppilansaaressa. Olen ehostanut kuvia hieman Photoshopilla, mutta useimmille olen suorittanut ainoastaan automaattisen sävyn, värin ja kontrastin korjauksen. Muutamissa tapauksissa olen kuitenkin säätänyt värimaailmaa myös manuaalisesti paremman lopputuloken saavuttamiseksi

Kuvista on mahdollista saada suurempiakin versioita, jos kiinnostusta löytyy. Asian suhteen minuun voi olla yhteydessä sähköpostilla: teemu [at] teemuhynninen [piste] fi. Pyydäthän myös aina luvan, jos olet kiinnostunut käyttämään kuviani julkisissa tarkoituksissa.

Löydät minut myös Instagramista: teemuhyn.

Vastaa