Ansaitse ilmaisia Bitcoineja

Bitcoin on kova sana maailmalla. Se ja muut virtuaalivaluutat tekevät kovaa rynnimistä markkinoille ja tulevat mahdollisesti muuttamaan maailman rahajärjestelmää merkittävästi. Tämän artikkelin tarkoituksena ei ole kuitenkaan ruotia Bitcoinin merkitystä tai sitä, mistä koko hommassa on kyse. Näin ollen, jos Bitcoin ei kerro sinulle mitään, ei tämä juttu ole välttämättä sinulle. Mainittakoon kuitenkin sen verran, että kyseessä on maailman suosituin virtuaalivaluutta, joka on täysin avoin ja näin vapaa yhtiöiden sekä valtioiden hallinnasta.

Jos olet tutustunut Bitcoiniin ja sinulta löytyy oma lompakko, jonne virtuaalirahaa tallettaa, voi seuraavien palveluiden kautta tienata hieman ilmaisia Bitcoineja. Suurista summista ei todellakaan puhuta, mutta hienoisella vaivannäöllä päivittäin on mahdollista tienata pieniä summia rahaa omaan Bitcoin-lompakkoonsa. Suurin osa palveluista perustuvat mainoksiin, joiden katsomisesta käyttäjää palkitaan.

VisitBit: Ensimmäinen palvelu, johon itse törmäsin. Toimii hyvin yksinkertaisesti, eikä vaadi rekisteröitymistä. Maksut suoritetaan Microwalletin kautta, joka on hyvin suoraviivainen palvelu. VisitBitissä käyttäjälle esitetään mainoksia, joita täytyy katsoa muutamia kymmeniä sekunteja, jonka jälkeen siitä saa pienen korvauksen. Pidemmistä mainoksista maksetaan luonnollisesti paremmin. Microwallet suorittaa maksut lompakkoosi, kun olet kerännyt vähintään 0.00005825 Bitcoinia.

CoinAd: Vaatii rekisteröitymisen. Toimiva palvelu, joka perustuu samaan konseptiin VisitBitin kanssa, eli käyttäjä katsoo mainoksia tietyn aikaa ja saa siitä palkinnon. Maksaa kohtuullisesti, mutta ikävä kyllä mainoksia pystyy katsomaan vuorokauden aikana vain muutamia. Maksu suoritetaan, kun tilillä on vähintään 0.00015 Bitcoinia.

QoinPro.com: Tämä palvelu vaatii myös rekisteröitymisen, mutta jakelee virtuaalirahaa ilmaiseksi joka päivä vaatimatta käyttäjältä minkäänlaisia toimia. Helppoa. Paljon rahaa ei kerry päivittäin, mutta joka tapauksessa kaikki tapahtuu automaattisesti. Lisäksi palvelu jakelee päivittäin tilillesi myös muita virtuaalivaluutoita, kuten FeatherCoineja ja Litecoineja.

Coin CheckIn: Simppeli peli, jota voi pelata viiden minuutin välein. Voittosummat ilmoitetaan satosheina (1 Satoshi = 0.00000001 BTC). Ei vie aikaa, sillä pelaaminen tapahtuu yhdellä ruudun klikkauksella, joten peliä on helppo pyöritellä taustalla muun surffailun ohessa. Kannattaa kokeilla!

Lisätty 23.8.2014, klo 21:31:

Moon Bitcoin: Tässä on helppo ja hyvä palvelu, jolla tienaa erittäin vaivattomasti pieniä määriä bitcoineja. Kaikki tapahtuu lisäämällä oman lompakon osoite ja palvelu alkaa laskea sinulle ilmaisia bitcoineja. Mitä kauemmin odotat, sitä enemmän tienaat. Käyttäjä voi kuitenkin itse päättää, kuinka usein bitcoinit haluaa lompakkoonsa lähettää. Maksut tapahtuvat Microwalletin kautta.

FreeBitco.in: Yksinkertainen arvonta, jossa yhdellä klikkausella on mahdollista voittaa aina  0.39691990 bitcoinia. Määrä heittelee hieman kurssin mukana, mutta jokaisella kerralla voitta jotain. Peliä voi pelata tunnin välein.

Merkittäviä summia ilmaisia Bitcoineja ei yllä mainittujen palveluiden kautta pääse haalimaan. Jos on kuitenkin tylsää, voi kyseiset palvelut katsastaa ja tienata pieniä summia bittirahaa! Vinkkaa kommenteissa, jos tiedät muista hyvistä ja toimivista palveluista.

Vastaa