Suomen mobiilisivustojen uusi tulokas: Mobnifo

Suomeen on kesän aikana avattu uusi ja erittäin lupaava mobiilimaailman uutisointiin keskittynyt verkkosivusto. Uusi sivusto löytyy osoitteesta mobnifo.com. Sen takaa löytyvät aikanaan Puhelinvertailu.comin perustajana toimineet Markus Lehtiniitty ja Tomi Mikkola.

Uuden mobiilisivuston sisällöntuotannosta vastaa tällä hetkellä kokonaan Lehtiniitty. Aktiivisena kirjoittelijana Puhelinvertailu.comin ajoiltakin tunnettu Markus on päivitellyt Mobnifoa kesän ja alkavan syksyn aikana erittäin ahkerasti. Arkipäivinä uutisia on tupsahdellut sivustolle useita joka päivä.

Mobnifon sisältö koostuu tässä vaiheessa mobiilimaailman uutisista, jotka käsittävät matkapuhelinten lisäksi muun muassa tabletit. Allekirjoittaneen saamien tietojen mukaan Mobnifon tulevaisuuden suunnitelmiin kuuluvat erilaiset vertailupalvelut ja käyttäjien tuottama sisältö. Aika näyttää, miten suunnitelmat toteutuvat.

Vastaa