Nokia uudistamassa pakkaustyyliään

Kun Nokia X7 saapui ensimmäistä kertaa hyppysiin, kiinnittyi huomio uudenlaiseen pakkaukseen, jollaiseen ei nokialaisten yhteydessä olla totuttu. Kyseessä ei ole mitään erityisen ainutlaatuista, sillä vastaavanlaisia pakkauksia löytyy muun muassa HTC:ltä.

Suorakaiteen muotoinen pakkaus noudattelee Nokian sinistä väritystä ja etupuolella loistaa itse X7 todellisessa koossaan. Puhelimeen päästään käsiksi alhaalta laatikkoa vetämällä. Luurin alta paljastuu ohjekirja omaan pahvikoteloon paketoituna sekä laturi, kuulokkeet ja USB-johto erittäin siististi pakattuina. Kaiken kaikkiaan uusi laatikko on hyvin siloiteltu ja viimeistelty, joka luo laadukkuuden tuntua.

Uusi paketointi ei varsinaisesti paranna itse tuotetta, mutta se on kuitenkin tärkeä osa mielikuvien luomisessa, kuten esimerkiksi Apple on osoittanut. Visuaalisesti onnistunut laatikko näyttää myös kaupan hyllyllä houkuttelevammalta.

Vastaa