Android Lollipop, kuvakkeet

Kuvina: Android 5.0 Lollipop

Jatketaan Android-linjalla. Jos et ole jo katsonut videoesittelyäni Android 5.0 Lollipop -käyttöjärjestelmästä, käy katsomassa se linkin takaa. Tämän jutun tarkoitus on  täydentää aikaisempaa videoesittelyäni ja tarjota kuvien muodossa kierros Googlen mobiilikäyttöjärjestelmän tuoreimpaan versioon, joka edustaa Androidin historian suurinta muutosta. Tästä vastaa Material Design -suunnittelufilosofia, joka näykyy täysin uutena käyttöliittymänä. Pääosassa ovat kerrokset, kirkkaat värit ja näyttävät animaatiot. Mukana on toki myös uusia ominaisuuksia, mutta niistä löytyy enemmän tietoa videostani.

2 vastausta artikkeliin ”Kuvina: Android 5.0 Lollipop”

  1. Oletko sinä huomannut Android 5.0 Lollipopissa yhtään niistä bugeista Nexus 5-laitteelle, jotka ovat pyörineet netissä nyt jo vähän aikaa. Eli kannattaako päivittää android 4.4.4-käyttis lollipoppiin?

Vastaa